شماره های تماس (021) 26 70 20 70
(021) 26 70 37 70
ساعت کاری مطب شنبه الی پنجشنبه بجز یکشنبه ها۱۵:۰۰ الی ۲۱:۰۰
پنجشنبه ها ۱۲:۰۰ الی ۱۸:۰۰
آدرس مطب تهران، خیابان شریعتی، ،بین میرداماد وظفر
روبروی ایستگاه متروشریعتی،خیابان زیبا،پلاک60،طبقه دوم

غذاهای مضر برای آسم

حملات آسم می توانند به یک باره ظاهر شوند، اما با این حال، محرک های مختلفی در بروز آسم و حملات آسم دخیل هستند. برخی مواد غذایی می توانند باعث تحریک افراد مبتلا به آسم شوند. اگر بدن شما نسبت به برخی مواد غذایی حساس است، سیستم ایمنی به طرق مختلف به آن ماده غذایی حمله می کند.
برای افراد مبتلا به آسم، احتمال بروز حملات آسم وجود دارد. اگر شما و یا یکی از عزیزان تان مبتلا به آسم هستید، خودداری از مصرف برخی مواد غذایی می تواند به کاهش شدت علائم و تناوب حملات آسم کمک کند.
در این مقاله قصد داریم به بررسی مواد غذایی مضر برای آسم بپردازیم.

 

غذاهای مضر برای آسم

چه مواد غذایی برای آسم مضر است؟

– تخم مرغ
برخی از افراد نسبت به خوردن تخم مرغ حساسیت دارند و یا با واکنش های پوستی مانند کهیر روبرو می شوند. با این حال، افراد مبتلا به آسم باید بدانند که اگر مقدار حساسیت شان نسبت به این ماده غذایی در حد کم است، باز هم باید از مصرف آن خودداری کنند ویا طبق نظر آلرژیست عمل کنند چرا که می تواند منجر به بروز واکنش ها و حملات آسمی شدیدتری شود.
– نمک
آسم می تواند با التهاب گلو و تنگ شدن مجاری هوایی همراه باشد و تنفس را برای فرد مبتلا دشوار سازد. مصرف نمک خود یکی از دلایل تشدید موارد گفته شده می باشد، چرا که می تواند باعث احتباس مایعات و افزایش التهاب شود.
افراد مبتلا به آسم، باید مصرف نمک را به حداقل برسانند تا از بروز حملات آسم تا حد امکان پیشگیری به عمل آید.

– میوه های خشک
میوه های خشک می توانند سالم و خوشمزه باشند. اما متاسفانه مصرف آن ها برای افراد مبتلا به آسم توصیه نمی شود، چرا که حاوی نگه دارنده هایی هستند که می توانند باعث بروز و تشدید حملات آسم شوند. افراد مبتلا به آسم که تمایل به مصرف میوه های خشک دارند، بهتر است خودشان این کار را بدون استفاده از مواد نگه دارنده انجام دهند.
– گندم
گندم حاوی آلبومین و آمینو گلوبولین اسیدهایی است که می توانند منجر به بروز آلرژی و واکنش های آسمی شوند. هنگام مصرف گندم، گلوتن باعث می شود سیستم ایمنی، آنتی بادی هایی را تولید کند که سیستم تنفسی را مورد حمله قرار می دهند و منجر به بروز حملات آسم خواهند شد.
– میگو
همانند سایر مواد غذایی که می توانند منجر به بروز آلرژی شوند، میگو نیز می تواند احتمال بروز حملات آسم را افزایش دهد. میگو حاوی سولفوریک هایی است که می تواند مشکلاتی را برای افراد مبتلا به آسم ایجاد کند.
– قارچ و پنیر
برخی افراد حساس به قارچ و پنیر نه تنها می توانند واکنش های آلرژیک را از خود نشان هند، اگر مبتلا به آسم باشند ممکن است که شاهد بروز حملات آسم نیز در آن ها باشیم.

– مواد غذایی حاوی نگه دارنده و افزودنی ها
افزودنی ها و نگه دارنده ها، باعث افزایش ماندگاری و طعم بهتر خوراکی ها می شوند، اما بسیاری از افراد نسبت به این مواد حساسیت دارند و مدت طولانی زمان می برد تا مشخص شود که کدام ماده شیمیایی منجر به بروز واکنش های آلرژیک شده است.
حساسیت به مواد نگه دارنده و افزودنی می تواند باعث بروز و تحریک حملات آسم شود.

دکتر یعقوب محبوبی اسکوئی فوق تخصص آلرژی، آسم و ایمونولوژی بالینی با بهره گیری از بروزترین متدهای علمی دنیا به تشخیص و بهبود علائم آلرژی و آسم می پردازد. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیش تر با شماره تلفن های 26702070-26703670 تماس حاصل نمایید و یا به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

در کل، برخی از مواد غذایی می توانند باعث بروز حملات آسم شوند. با این حال، بهترین کار، شناسایی محرک ها و مواد غذایی مضر و دوری از مصرف آن ها می باشد. نکته ای که باید به آن اشاره کنیم این است که سیستم بدنی هر فرد با دیگری متفاوت است. ممکن است فردی با خوردن مواد غذایی دچار حمله آسم نشود.
به علاوه این که، برخی مواد غذایی کاملا ایمن هستند، اما افزودنی ها و نگه دارنده هایی که به آن ها اضافه می شود، می تواند زمینه ساز مشکلات بعدی باشد. در نتیجه، توصیه ما این است که افراد مبتلا به آسم، اطلاعاتی در خصوص محتویات مواد غذایی که مصرف می کنند داشته باشند. در صورت بروز هر گونه مشکل در زمینه آسم، می توانید اینجا را کلیک کنید.

Source: https://www.allergytampa.com/2018/05/31/foods-that-trigger-asthma-attacks-2

پاسخ

Call Now Button